Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ
Καταφύγιο, κάτω από σκάλα νεοανεγειρόμενης οικοδομής για να προστατευτεί από το κρύο, είχε βρει ένας 43χρονος Ινδός, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Ρέθυμνο.
Δεν τα κατάφερε, όμως, και δυστυχώς την Τρίτη άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς, όπως όλα δείχνουν, δεν άντεξε τις χαμηλές θερμοκρασίες, αφού άλλωστε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Τον άτυχο 43χρονο άντρα βρήκε ένας ομοεθνής του, ο οποίος γνώριζε ότι τον τελευταίο καιρό ο άστεγος άντρας “έμενε” στην οικοδομή. Εκείνη την ώρα του πήγαινε λίγο φαγητό για να φάει, όταν διαπίστωσε πως ο Ινδός ήταν νεκρός. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί του Α.Τ. Ρεθύμνου πήγαν στο σημείο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε γίνει, ενώ εκλήθη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το άψυχο σώμα του 43χρονου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τη νεκροψία ? νεκροτομή.
Ο Ινδός είχε έρθει πριν από αρκετά χρόνια στο Ρέθυμνο και βρήκε δουλειά, την οποία ωστόσο έχασε πριν από λίγο καιρό. Όπως σημείωσαν άνθρωποι που τον γνώριζαν, είχε ξεκινήσει να πίνει, πράγμα που ώθησε τους συγκατοίκους του να του ζητήσουν να φύγει από το σπίτι, με αποτέλεσμα να βρει καταφύγιο στην νεοανεγειρόμενη οικοδομή.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα