Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αθήνα
Στην κατάψυξη θα παραμείνει όλη η χώρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ ο υδράργυρος σε κάποιες περιοχές θα κατρακυλήσει ακόμη και στους 20 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Στα λευκά έχουν ντυθεί αρκετές περιοχές της χώρας με τον υδράργυρο να έχει πέσει ακόμη και κάτω από τους -10 βαθμούς Κελσίου κυρίως στην ορεινή χώρα. Τα πρώτα χιόνια έπεσαν και στα Βόρεια Προάστια της Αττικής και απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του Τελεφερίκ προς το καζίνο.
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες σημειώθηκαν:
3 – 5 Πηγάδια: -12, Αλεξανδρούπολη Σουφλί – Ορεστιάδα: -8, Κοζάνη: -6, Ορεινή Φωκίδα: -5, Σαμοθράκη: -4. Αντίστοιχα οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημειώθηκαν: Πύργος 14, Μεσσήνη 13, Καλαμάτα – Φιλιατρά – Τυμπάκι 12. Στην υπόλοιπη Ελλάδα η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες σε αρκετά σημεία του Εθνικού αλλά και Επαρχιακού οδικού Δικτύου. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις επόμενες ημέρες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί ισχυροί έως και θυελλώδεις. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν ισχυροί άνεμοι η ένταση των οποίων θα αγγίξει τα 7 μποφόρ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα