Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Συνεδριάζει την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, το δημοτικό συμβούλιο Χανίων με 35 θέματα ημερήσιας διάταξης. Μεταξύ άλλων:
Ενημέρωση για τους εμπρησμούς στην Εβραϊκή Συναγωγή, ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Σαματά, για τη βοήθεια προς τις δοκιμαζόμενες χώρες Αϊτή και Αλβανία, αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2010, απόδοση ετήσιων επιχορηγήσεων των ΝΠΔΔ του Δήμου Χανίων, οικονομικού έτους 2010, ανανέωση ανεξόφλητων χρηματικών ενταλμάτων έτους 2009 – ακύρωση, επιστροφή χρημάτων, έγκριση χρηματοδότησης διετούς προγράμματος δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χανίων (πρώην ΔΗΠΕΧ), έγκριση προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χανίων (πρώην ΔΗΠΕΧ), μεταστέγαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χανίων (πρώην ΔΗΠΕΧ) στο παλιό Τελωνείο, έγκριση χρηματοδότησης εκτέλεσης διετούς προγράμματος δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου» (ΚΑΜ), έγκριση προϋπολογισμού της Κοινωφελούς επιχείρησης «Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου» (ΚΑΜ), έγκριση πραγματοποίησης εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Φίλη με τίτλο «Δυτικά του Ομήρου», ορισμός υπευθύνων για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης, αδελφοποίηση Δήμων Χανίων ? Αμμοχώστου Κύπρου, έγκριση κειμένων Αδελφοποίησης των Δήμων Χανίων και Αμμοχώστου της Κύπρου, έκδοση ενημερωτικού εντύπου Δήμου Χανίων με τίτλο «Χανιά ο Δήμος μας» για το έτος 2010, έκδοση λευκώματος από το φωτογραφικό αρχείο του Paul Blanc με θέμα «Κρήτη ? Εικόνες μιας εποχής», πορίσματα Επιτροπής Σχεδίου Πόλεως κ.ά.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ
Συνεδριάζει σήμερα, στις 9 το βράδυ, το δημοτικό συμβούλιο Κολυμπαρίου για την έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού 2010.
– Συνεδριάζει εξάλλου τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Μηθύμνης για την ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2010. Θα ακολουθήσει στις 7.30 της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μηθύμνης με πέντε θέματα ημερήσιας διάταξης: Εγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: “Εργα οδοποιίας – ενδοδημοτική οδοποιία (φάση Β?) Δήμου Μηθύμνης, σύσταση Επιτροπών παραλαβής έργων για το 2010, συγκρότηση επιτροπών διενέργειας και παραλαβής προμηθειών για το 2010, συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εργασιών – μεταφορών για το 2010 και ψήφισμα συμπαράστασης για τους αιρετούς Δήμου Μηθύμνης για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.
– Συνεδριάζει την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Ακρωτηρίου με θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2010.
– Συνεδριάζει την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Φρε με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης, από τα οποία το όγδοο αφορά “συζήτηση εφ? όλης της ύλης για τα σφαγεία του Κτήμα Γιαννούλη Α.Ε.”.
– Συνεδριάζει την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου το δημοτικό συμβούλιο Πλατανιά με 13 θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ των οποίων η μετονομασία του δημοτικού διαμερίσματος Ντερέ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα