Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης, κ. Απόστολος Κλινάκης, ξεκίνησε σειρά συναντήσεων, στα πλαίσια γνωριμίας και συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους με την Εκπαίδευση φορείς του νησιού μας. Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι ο συντονισμός και η σύγκλιση όλων των επιμέρους ενεργειών και δράσεων των φορέων εκπαίδευσης, για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της εκπαιδευτικής πολιτικής, της οποίας στόχος είναι «πρώτα ο μαθητής», όπως από την πρώτη στιγμή προσδιόρισε η Υπουργός Παιδείας.
Συγκεκριμένα προχθές στα γραφεία της ΠΔΕ Κρήτης, έγινε συνάντηση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Κρήτης με τους Δ/ντές Διευθύνσεων και τους Προϊσταμένους Γραφείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Κρήτης. Ακολούθησε συνάντηση, στις 12μ. με τους Δ/ντές Διευθύνσεων και τους Προϊσταμένους Γραφείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κρήτης.
Θέμα των συναντήσεων αυτών ήταν ο συντονισμός και η συνεργασία όλων, για την βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών στο μαθητή, τον εκπαιδευτικό και τον πολίτη. Στη συζήτηση επισημάνθηκε ότι απώτερος στόχος όλων θα πρέπει να είναι η χωρίς προβλήματα έναρξη των μαθημάτων την 1/9/2010, σε όλα τα σχολεία της Κρήτης.
Να σημειωθεί ότι συνάντηση με τους αιρετούς εκπροσώπους των εκπαιδευτικών των Ανώτερων και Τοπικών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Π.Ε (ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης & ΠΥΣΠΕ των Νομών Κρήτης) έγινε χθες, στις 10 π.μ στον ίδιο χώρο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα