Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Εκδήλωση – συζήτηση για το έθνος και την παγκοσμιοποίηση
Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα “Εθνος – Παγκοσμιοποίηση” διοργανώνει ο Ομιλος για την Πολιτική και τον Πολιτισμό σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Δ. Κρήτης. Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση του Ομίλου, η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συζήτησης που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα γύρω από τις επιδράσεις της παγκοσμιοποίησης στην πορεία των εθνών – κρατών, ώστε να ακουστούν οι διαφορετικές απόψεις – προσεγγίσεις.
ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Πρόγραμμα για παροχή πρώτων βοηθειών
Πρόγραμμα με θέμα τις πρώτες βοήθειες θα πραγματοποιηθεί στα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας του Δήμου Χανίων. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ενημέρωση για πρώτες βοήθειες σε παιδιά Δημοτικού από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού.
Το πρόγραμμα για κάθε Κέντρο έχει ως εξής:
ΚΠΔ Αγ. Ιωάννη: Σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη από τις 10.30 π.μ. έως τις 12 μ.
ΚΠΔ Παχιανών: Την επόμενη Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Ιανουαρίου από τις 11.30 π.μ. έως τη 1 μ.μ.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 19/1 – 25/1
Εκδηλώσεις
? Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας ταξιδεύει στα Χανιά στις 22 και 23 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο “Αττικόν”.
? Ημερίδα για την Ιστορία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Χανίων το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στις 10 π.μ., στο Τεχνικό Επιμελητήριο (οδός Νεάρχου).
? Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ιωάννη Παΐζη την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.
Εκθέσεις
? Εκθεση ζωγραφικής της Ολλανδέζας ζωγράφου Wil Lof στον χώρο τέχνης “Aroma of Art”, στον Πλατανιά. Θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και λειτουργεί 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 – 8.30 μ.μ.
? Εκθεση “Διαδρομές” του Κωνσταντίνου Ξενάκη στη Δημοτική Πινακοθήκη έως τις 29 Ιανουαρίου. Λειτουργεί Τρίτη έως Σάββατο 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ., Κυριακή 10 π.μ. – 2 μ.μ., Δευτέρα κλειστά.
Παραστάσεις
? “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Μποστ από το θέατρο “Αρένα”, έως τις 24 Ιανουαρίου στο Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης” καθημερινά στις 9.15 μ.μ.
? Η θεατρική παράσταση “Το γάλα” με τον θίασο της Άννας Βαγενά τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 9.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο “Palace Cinemas Mega Place”, στον Βλητέ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα