Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 14-3 ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Με 4 αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών πόλο και ο ΝΟ Χανίων – ΑΝΕΚ Lines αντιμετωπίζει στις 5μμ στο Π. Φάληρο την αρκετά φιλόδοξη τοπική ομάδα. Ο Αλέκος Κουβαριτάκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν μπορεί να υπολογίζει τους Βιζυράκη και Σολανάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Διαιτητές θα είναι οι Μπιράκης, Κουρτίδης και στο υπόλοιπο πρόγραμμα θα παίξουν σήμερα:
-Κολ. Ποσειδώνιο 14.30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Μπουδραμής, Αδαμάσογλου)
-Κολ. Λάρισας 16.00 ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Πατρών (Αργυρός, Σπανούδης)
-Κολ. Ιλίσιο 17.00 Ποσειδώνας Ιλ. – Πανιώνιος (Δαμιανάκης, Πολυχρονόπουλος)
ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ
Νικηφόρα ξεκίνησε η ομάδα των μίνι παίδων του ΝΟ Χανίων την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας επικρατώντας με 14-3 του ΝΟ Χαλκίδας.
Τα 8λεπτα: 3-0, 3-0, 5-2, 3-1
Διαιτητής: Μωραϊτης
ΝΟ Χανίων (Κιμινουλάκης Προκ.): Χατζηιωάννου Δημήτρης, Κοκονάς Αργύρης 2, Σολογάνης Δημήτρης 2, Σηφοστρατουδάκης Γιάννης, Καμηλάκης Μανώλης, Καμηλάκης Χρήστος, Μπιτσάκης Αντώνης 1, Μυγιάκης Αλέξανδρος 3, Χατζηδάκης Μανώλης 3, Παπασηφάκης Νίκος 1, Δασκαλάκης Αντώνης, Σκουμπάκης Δημήτρης, Τουμπανάκης Θρασύβουλος 2, Ηλιάκης Γιάννης, Μαστορακάκης Μιχάλης, Λιονάκης Μιχάλης
Σήμερα ο ΝΟΧ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (12.30μμ) και την Γλυφάδα (8.30μμ) ενώ ολοκληρώνει αύριο τους αγώνες απέναντι στη Βουλιαγμένη (10.30πμ).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα