Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σεμινάριο προπονητικής ποδοσφαίρου την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στα Χανιά

Εκπαιδευτικό σεμινάριο προπονητικής ποδοσφαίρου διοργανώνει στα Χανιά, ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Ο ΠΣΠΠ προχωράει σε αυτό το σεμινάριο πιστός στη φιλοσοφία, τις αξίες και το καταστατικό του, σε ότι αφορά στην επιμόρφωση των προπονητών ποδοσφαίρου μέλη ή μη του συνδέσμου και επισημαίνει ότι το σεμινάριο θα είναι ανοικτό στο κοινό και μπορεί να δηλώσει συμμετοχή οποιοσδήποτε.
 Το πρόγραμμα του  σεμιναρίου  έχει ως εξής:
16.00-16.30: Προσέλευση-εγγραφές
16.30-17.00: Έναρξη-χαιρετισμοί
17.00-17.45: Η αμυντική λειτουργία στο 4-4-2, Στάθης Σταθόπουλος
18.00-18.45: Δύναμη – Ταχυδύναμη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, Λεωνίδας Παπαδάκης
19.00-20.30 : Η άποψη και φιλοσοφία μου σαν προπονητής-Εμπειρίες και βιώματα στη διαδρομή Ξάνθη-ΠΑΟΚ-Εργοτέλης, (διαλογική συζήτηση), Νίκος Καραγεωργίου.
Με το παρόν, σας προσκαλούμε  στις εργασίες του σεμιναρίου.
Είμαστε στη διάθεσή σας για επικοινωνία στα τηλέφωνα 6977776079 (Μηνάς Ιωάννης, Πρόεδρος) και 6983504150 (Παπαδάκης Βασίλης, Γ.Γραμματέας).
ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΟΧ
Δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας έδωσε τις τελευταίες μέρες η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά προετοιμαζόμενη για την παρθενική της εμφάνιση στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Στο τελευταίο από αυτά ηττήθηκε με 2-0 στο Τυμπάκι ενώ πριν λίγο καιρό είχε αντιμετωπίσει στο Ρέθυμνο τις Κρήσσες και έχασε 3-1 (το γκολ η Γιαννούτσου).
Η σύνθεση στο παιχνίδι του Τυμπακίου για την ομάδα του Μάνου Βεργανελάκη: Μπιτσάκη, Νένκοβα, Ξενάκη, Αγγελάκη, Γιαννούτσου, Φερίσε, Καραμουσαδάκη, Παπαδάκη, Στιβανάκη, Μανωλίτση, Κουκουβιτάκη. Επαιξαν αλλαγή από το 46’ οι: Μανουσάκη, Βερυκάκη Αγγ., Χατζηγεωργίου, Μανιά και λίγο αργότερα πέρασαν στον αγώνα και οι: Κελάκη, Καβράκη, Ιωαννίδου.
Θυμίζουμε ότι το περιφερειακό πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου όμως επειδή οι χανιώτισσες έχουν ρεπό η δική τους πρεμιέρα θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (Κυριακή 22/11) εντός έδρας στο Κολυμπάρι με τον Αρίωνα Σητείας. Το πρόγραμμα των δύο πρώτων γύρων:
1η αγωνιστική (15/11): Αρίων Σητ. – Τυμπάκι. Ρεπό: ΑΟ Χανιά
2η αγωνιστική (22/11): ΑΟ Χανιά – Αρίων Σητ. Ρεπό: Τυμπάκι
3η αγωνιστική (6/12): Τυμπάκι – ΑΟ Χανιά. Ρεπό: Αρίων Σητ.
4η αγωνιστική (13/12): Τυμπάκι – Αρίων Σητ. Ρεπό: ΑΟ Χανιά
5η αγωνιστική (10/1): Αρίων Σητ. – ΑΟ Χανιά. Ρεπό: Τυμπάκι
6η αγωνιστική (17/1): ΑΟ Χανιά – Τυμπάκι. Ρεπό: Αρίων Σητ.
Οπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ λόγω του μικρού αριθμού ομάδων στον κρητικό όμιλο (5ο) το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 6 γύρους (18 αγωνιστικές) και ο πρωταθλητής θα ανέρθει στην Α’ Εθνική χωρίς μπαράζ.
Οι άλλοι όμιλοι: Αστήρ Ραιδεστού, Ποντιακός Πολυδενδρίου, Πιερίδες Μούσες, Πανσερραϊκή, Ροδόπη ‘87, Μέντεκας Καλαμαριάς (1ος), ΑΟ Αρτας, Μετέωρα, Αμαζόνες Καλυβίων Τρικ., Μαγνησιακός Βόλου, Πολυδάμας, ΠΑΟΚ Κοζάνης, Αμαζόνες Θεσπρ. (2ος), Ηφαιστος Περιστ., Νίκη Καλαμάτας ‘91, Ατταλος Ν. περάμου, ΑΠΟ Κηφισιάς, Πανελευσινιακός, Πανπατραϊκός, Ατρόμητος Αθ. (3ος), Κώακος Φιλίνος Κω, Αρης Αρχαγγέλου, Σταυρός Καλυθιών, Ε.Ν. Αφάντου (4ος)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα