Μουσείο Τυπογραφείας

365 ευκαιρίες

Eurozone economy grew by 0.3 per cent in last quarter of 2014Νέα χρονιά ξημέρωσε σήμερα, με την Ελλάδα να κρυφοκοιτάζει για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια πίσω από την βαριά κουρτίνα των μνημονίων.
Για τους περισσότερους βέβαια, η ζωή απλά συνεχίζεται. Με τα ίδια προβλήματα, τα ίδια άγχη, τα ίδια χρέη μα και τα ίδια αλλά κι ακόμη περισσότερα , νέα όνειρα.
Γιατί, αν κάτι δεν υποθήκευσε αυτή η χώρα στο… Υπερταμείο, είναι η φαντασία και τα όνειρα των ανθρώπων της.
Μικροί – μεγάλοι , όσες δυσκολίες κι αν περνούν, δεν σταματούν να σκέφτονται ένα καλύτερο μέλλον. Να συζητούν γι’ αυτό στα θρανία του σχολείου, στους καφενέδες, στο χωράφι, ακόμα και στο θάλαμο ενός νοσοκομείου.
Τα όνειρα άλλωστε, δεν περιορίζονται, ούτε… φορολογούνται. Όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτά κι όλοι έχουν από σήμερα και για ένα χρόνο, 365 ευκαιρίες να τα κάνουν πραγματικότητα.
Σύμφωνοι, οι ευκαιρίες δεν είναι ίσες για όλους. Όμως ας αδράξει καθείς την δική του με την ελπίδα να συμβεί το καλύτερο.
Κι ας ξεκινήσουμε από την ευχή για τα βασικά, όπως και κάθε χρόνο. Υγεία και προκοπή για όλους.
Καλή χρονιά!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.