Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Με επιστολή της προς τον δήμαρχο Χανίων κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη, μία μαθήτρια επισημαίνει “άσχημα σημεία της πόλης μας”  και ζητά να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε οι τουρίστες “να βλέπουν μια όμορφη και καθαρή πόλη με όμορφα κτήρια”.
Η επιστολή και οι φωτογραφίες που τη συνοδεύουν δημοσιεύονται παρακάτω:
Αγαπητέ κ. δήμαρχε,
είμαι μία μαθήτρια του γυμνασίου πλέον και θα ήθελα να σας παρακαλέσω κάτι. Βέβαια αυτό είναι και για το καλό της πόλης που όλοι αγαπάμε.
Λοιπόν, για να παραμείνει όμορφη η πόλη μας και η παλαιά μας πόλη πρέπει να διορθώσετε κάποια από τα άσχημά τους σημεία. Τα οποία βρίσκονται πίσω από την αγορά και ανάμεσα στην παλαιά πόλη και το παλιό λιμάνι.
Διότι, οι τουρίστες που έρχονται να κάνουν διακοπές εδώ  πρέπει να βλέπουν μια όμορφη και καθαρή πόλη με όμορφα κτήρια. Όχι μια άσχημη και βρώμικη πόλη με άσχημα κτήρια. Ας εξαιρέσουμε ότι εκτιθόμαστε κιόλας.
Αν μπορέσετε κάνετέ το. Όχι πως άμα το κάνετε θα σημαίνει για εμένα ότι μου κάνατε αυτό που σας ζήτησα αλλά όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ζουν σε αυτή την πόλη μαζί κι εγώ θα χαιρόμαστε που έχουμε μια όμορφη και καθαρή πόλη.

Από τη μαθήτρια
Μαριάννα Πλυμάκη – Δρακωνάκη

Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα