Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΜΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΠΙΑΝΙΣΤΡΙΕΣ

Μια συναυλία για δύο πιάνα με τις διεθνούς  φήμης πιανίστριες Λίλια Μπογιατζίεβα και Τζένια Μανουσάκη διοργανώνει το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, αύριο το βράδυ στις 8.30, στο Μεγάλο Αρσενάλι.
“Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι στα Χανιά και χαίρομαι γιατί φέτος θα παίξω με τη γυναίκα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, την καθηγήτριά μου και υπεύθυνη που ακολούθησα αυτόν τον δρόμο την κ. Μπογιατζίεβα" ανέφερε η κ.Τζένια Μανουσάκη.  Το πρόγραμμα της συναυλίας  περιλαμβάνει έργα κλασικών ξένων συνθετών (Ραχμάνινωφ, Μπράμς, Μιλούντ)  αλλά  και ελλήνων συνθετών  (Κωνσταντινίδη, Παπαγεωργίου). Η κ. Μανουσάκη προσκάλεσε τους Χανιώτες να βρεθούν στο χώρο του ΚΑΜ επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό χώρο.
Από την πλευρά της η κ.  Μπογιατζίεβα  επισήμανε πως "η  Τζένη Μανουσάκη είναι η πρώτη μου μαθήτρια στην Ελλάδα την αγαπώ πολύ και χαίρομαι που θα κάνουμε κάτι μαζί, γιατί πραγματικά το αξίζει και είναι μια μεγάλη πιανίστρια για την Ελλάδα. Ευχαριστώ το ΚΑΜ και τους χορηγούς που βρίσκομαι για άλλη μια φορά στα Χανιά.
Ο  αντιπρόεδρος του ΚΑΜ κ. Σταύρος Τζουλάκης  σημείωσε πως "είναι τιμή μας που θα φιλοξενήσουμε δύο εξαιρετικές καλλιτέχνιδες σε μια μαγική συναυλία που θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 8.30. Μαζί μας θα είναι η κ. Λίλια Μπογιατζίεβα και η κ. Τζένια Μανουσάκη. Σας υποσχόμαστε μια πολύ ωραία, μια μαγική βραδιά και καλούμε όλους τους φιλοτέχνους να παρευρεθούν."
Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΚΑΜ ευχαρίστησε τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα