Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Eπεσε άλλο ένα χανιώτικο αθλητικό… κάστρο

Το πιο γλυκό… γκολ της ζωής του δέχτηκε ο γνωστός Χανιώτης τερματοφύλακας υδατοσφαίρισης (πόλο) με θητεία και στις Εθνικές ομάδες πόλο Δημήτρης Λαγωνικάκης από την εκλεκτή της καρδιάς του γιατρό Αντωνία Καλογρίδη, στην μαγευτική τοποθεσία της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού στον Αλικιανό, υπό την καθοδήγηση της πανέμορφης κουμπάρας Αθηνάς Μητσοβολέα, με την υποστήριξη του νεοφώτιστου υιού Γιώργου, που βαπτίστηκε παίρνοντας το όνομα του πατέρα του γαμπρού, με νονό την εκλεκτή Γιάννα Καβαλαράκη.
Στο ευτυχές γεγονός, που αποθανάτισε με λεπτομέρεια, ο ιδανικός για τέτοιες περιπτώσεις φωτογράφος Βασίλης Πλιάτσικας με την αποθέωση πολλών επώνυμων φίλων και θαυμαστών και όχι μόνο του γαμπρού. Ανάμεσά τους διακρίναμε τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικόλα Βλαζάκη (Εθνικός προπονητής πόλο) με την οικογένειά του, τον διεθνή πολίστα Φίλιππο Καραμπέτσο με τη σύζυγό του διεθνή πολίστρια – προπονήτρια Άννα Χατζηγεωργάκη, τον Μάνθο Βουλγαράκη (κουνιάδο του γαμπρού) τον Αλέξανδρο Κουλουκτσή, τον Στέλιο Παπαδάκη (διεθνής πολίστας), τον προπονητή Βασίλη Κουνδουράκη κ.α. επώνυμοι και όχι μόνο, που έκαψαν…. το πελεκούδι του κεφιού στο πανέμορφο κέντρο “Ευτυχία Palace” στα Καμισιανά, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα του εκλεκτού γεγονότος που κατέρριψε πανέμορφο με τον καλύτερο τρόπο, ένα Χανιώτικο… αθλητικό κάστρο.
Στο συμπαθές ζευγάρι να ευχηθούμε καλούς απογόνους, να τους ζήσει ευτυχισμένος ο νεοφώτιστος Γιώργος και να έχουν πάντα και παντού χαρές στη ζωή τους.
Οι οικογένειες του ζευγαριού ευχαριστούν θερμά όλο το δυναμικό του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού στον Αλικιανό, όλους που τους στήριξαν επώνυμους και ανώνυμους και το προσωπικό του κέντρου για την άψογη περιποίηση και εξυπηρέτηση και όλους όσους τους στήριξαν στον γάμο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα