Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κερδίστε ένα smartphone Sony Xperia Z1

Ενα smartphone Sony Xperia Z1  προσφέρουν τα «Χανιώτικα νέα» στoυς επισκέπτες της ιστοσελίδας της εφημερίδας μας. Πάρτε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε και εσείς μια από τις κορυφαίες συσκευές κινητής τηλεφωνίας που κυκλοφορούν στην αγορά, συνολικής αξίας 336,9 ευρώ, προσφορά της εφημερίδας στο αναγνωστικό κοινό.

Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτή την ανάρτηση με το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail (τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αυτόματα αλλά μετά από έγκριση των διαχειριστών της ιστοσελίδας), μέχρι τις 6 το απόγευμα της 8ης Αυγούστου 2014 οπότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα βρεθεί ο τυχερός ή η τυχερή, που θα πάρει στα χέρια του τη συσκευή για να απαθανατίσει τις δικές του μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές.

Το Xperia Z1 διαθέτει μια καταπληκτική κάμερα που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Η επιχείρηση Χανιώτικα Νέα η οποία εδρεύει Καραϊσκάκη 49 Τ.Κ. 73100, Χανιά Ελλάδα διοργανώνει το Διαγωνισμό με την ονομασία «Κερδίστε ένα smartphone Sony Xperia Z1» , ο οποίος διενεργείται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εφημερίδας (www.haniotika-nea.gr).

2.Λήξη διαγωνισμού 8 Αυγούστου και ώρα 6μ.μ.
3.Ο διαγωνισμός είναι προσβάσιμος από τη διεύθυνση http://www.haniotika-nea.gr/175293/
4.Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν οι χρήστες του Internet, επισκέπτες της ιστοσελίδας των «Χ.Ν.» που έχουν συμπληρώσει το δέκατο τρίτο έτος της ηλικίας τους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Χανιώτικα Νεα και στις συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς τους.
5.Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται ο χρήστης να αφήσει το σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού στο http://www.haniotika-nea.gr/175293
6.Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος.
7.Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν.
8.Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής και Πολιτικής Απορρήτου.
9.Κατά τη λήξη του διαγωνισμού θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων. Το δώρo του διαγωνισμού είναι ένα smartphone Sony Xperia Z1
10.Για τη συμμετοχή στις κληρώσεις απαιτείται
α) η σύνδεση με το διαδίκτυο,
β) Επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.haniotika-nea.gr
γ) Yποβολή σχολίου (Τα σχόλια δεν εμφανίζονται αυτόματα αλλά μετά από έγκριση του διαχειριστή με την προϋπόθεση να μην είναι υβριστικά ή προσβλητικά)
11.Ο νικητής της κλήρωσης καθώς και τυχόν ειδικοί όροι θα ανακοινωθεί στην εφημερίδα Χανιώτικα νέα, στην ιστοσελίδα www.haniotika-nea.gr, στα Χανιώτικα Νέα στο Facebook και στο Twitter
12. Όριο 1 συμμετοχής ανά άτομο.
13. Η κλήρωση θα γίνει μέσω αυτόματου προγράμματος επιλογής τυχαίων αριθμών.
14.Η επιχείρηση Χανιώτικα Νέα δεν ευθύνεται για τυχόν εσφαλμένα ή αναληθή στοιχεία που θα κατατεθούν.
15.Ο νικητής θα ειδοποιηθεί είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομίου, ή με ανάρτηση στην σελίδα
16.Η επιχείρηση Χανιώτικα Νέα δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τη μη-εύρεση των νικητών, εφόσον καταβάλει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να επικοινωνήσει μαζί τους με τα προαναφερόμενα μέσα.
17.Σε περίπτωση που στο πρόσωπο των νικητών δε συντρέχουν οι όροι συμμετοχής, ή αρνηθούν το δώρο, ή δεν επικοινωνήσουν εντός 2 ημέρων από την ειδοποίησή τους για να παραλάβουν το δώρο τους, αποσβένεται το δικαίωμα τους να ζητήσουν το δώρο τους, το δώρο δεν αποδίδεται και η επιχείρηση Χανιώτικα Νέα έχει την διακριτική ευχέρεια διάθεσης του δώρου κατά την κρίση του με συνέχιση των κληρώσεων είτε με άλλο τρόπο.
18. Το δώρο του διαγωνισμού είναι προσωπικό, ανεπίδεκτο μεταβίβασης, συγκεκριμένο και δεν ανταλλάσσετε με χρήματα.
19. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του εν λόγω διαγωνισμού, η επιχείρηση Χανιώτικα Νέα συλλέγει από τους συμμετέχοντες τα εξής στοιχεία: α) Ονοματεπώνυμο, β) email, βάσει της συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας του διαγωνισμού. Η επιχείρηση Χανιώτικα Νέα διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των ανωτέρω στοιχείων και με κανέναν τρόπο και για καμία αιτία δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (νομικό ή φυσικό πρόσωπο) παρά μόνο όπου αυτό προβλέπεται από το νόμο και μόνο προς τις αρμόδιες αρχές. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί εγγράφως στην επιχείρηση Χανιώτικα Νέα Καραϊσκάκη 49 Τ.Κ. 73100, Χανιά Ελλάδα, να ασκήσει το δικαιώμα της μεταβολής/διαγραφής των ανωτέρω στοιχείων κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στα άρθρα 11-13 του ν. 2472/97 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το e-mail και το όνομα των συμμετεχόντων ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για εγγραφή στο Newsletter της εφημερίδας.
20. Η επιχείρηση Χανιώτικα Νέα Διατηρεί το δικαίωμα να λογοκρίνει οποιοδήποτε περιεχόμενο υποβληθεί στην φόρμα και θεωρηθεί ανάρμοστο.
21. Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων. Η επιχείρηση Χανιώτικα Νέα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των ανωτέρω όρων. Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία, δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν.

 

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

2206 Comments

  1. Έχω τηλέφωνο ήδη. Και όλοι στην οικογένεια έχουμε. Δεν συμμετέχω παρά μόνο από παρόρμηση της στιγμής : Είμαι λιγουλάκι τυχερός όταν πατώ στην Κρήτη ;

  2. Καλή τύχη σε όλους, όπως και ο περυσινός διαγωνισμός έτσι και ο φετινός έχει
    άριστο δέλεαρ…Συγχαρητήρια στην εφημερίδα για την επιλογή.
    Καλό καλοκαίρι και τα κεφάλια ψηλά, μη λυγίσουμε σε καμμιά περίπτωση και για καμμιά τρόϊκα.

  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.

  4. Υπέροχο δώρο υψηλής αισθητικής που εφαρμόζει ακριβώς στα γούστα μου. Οι δυνατότητες του και τα reviews του που έχω παρακολουθήσει με εχουν εντυπωσιάσει μακάρι να είχα την ευκαιρία να το κάνω δικό μου(!)

  5. Κινητό τηλέφωνο δεν έχω και δε χρειάζομαι, χρειάζομαι όμως καρέκλες. Αν το κερδίσω, θα το πουλήσω φθηνά για να πάρω καρέκλες.
    Αμαρτία εξομολογουμενη αμαρτία ουκ εστι
    Χα!

  6. Πολύ καλός διαγωνισμός και με καταπληκτικό δώρο, τέλειο τηλέφωνο με πολλές δυνατότητες εύχομαι να είναι η τύχη με το μέρος μου και να το κερδίσω, έχει πολύ καλή κάμερα ιδανική για να αποθανάτισω της πρώτες στιγμές του φθινοπώρου στα Χανιά!!!!

  7. Καλη επιτυχια.τελειο δωρο και πολλοα συνχαρητηρια στα χανιωτικα νεα για την σελιδα της στο ιντερνετ και την τελεια πληρωφορηση που μας παρεχει.καλο καλοκαιρι σε ολους.

  8. Τελειο δωρο συνχαρητηρια στα χ.ν. για τα δωρα της την σελιδα της και την ενημερωση που μας παρεχει καλο καλοκαιρι με ενα z1για να αποθανατισουμε με την τελεια καμερα της τις ομορφες στιγμες του καλοκαιριου

  9. Εύχομαι σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μπορέσει να κρατηθεί η εφημερίδα σας! Οι τοπικές εφημερίδες έχουν μιά αμεσότητα που λείπει από τον τύπο της πρωτεύουσας και γι αυτο και είναι πολύτιμες. Μακάρι να έχετε πάντα κέφι και δυνατότητες και γιά “παιχνιδίσματα” όπως αυτή η κλήρωση! Είναι φανερό ότι συσπειρώνουν και δένουν τους αναγνώστες με την εφημερίδα.

  10. Καταπληκτικό κινητό και υπέροχο δώρο. Ευχαριστούμε πολύ τα Χανιώτικα Νέα για αυτή την ευκαιρία να διεκδικήσουμε αυτό το υπέροχο δώρο που μας κάνετε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μπράβο σας και πάντα έτσι με τέτοια υπέροχα δώρα

  11. Εύχομαι να το κερδίσω για να το κάνω δώρο στον γιο μου που φεύγει φοιτητής και να μου στέλνει φωτογραφίες από εκεί που θα είναι…

  12. Πότε δεν κέρδισα σε τετια παιχνίδια μακάρι να κερδίσω ένα τέτοιο κινητό διαμάντι για να χαρώ και εγώ λίγο γιατί τελευτία όλα στην ζωή μου τώρα είναι χάλια 🙁

  13. Τέλειο δώρο !!! Καλή μας τύχη!!! Ένα υπέροχο ξέγνοιαστο και ήσυχο καλοκαίρι εύχομαι σε όλους!!! Την ευχή μου για ένα καλύτερο αύριο στα παιδάκια στην Γάζα και σε όλα τα παιδάκια του κόσμου που περνάνε δύσκολες στιγμές…

  14. Όταν ‘ποθάνω βάλτε μου,
    το Sony Xperia στο μνήμα,
    μα μη με θάψετε βαθιά,
    γιατί δε θα’χω σήμα!!!!
    Καλη επιτυχια μου!!!!!!! 🙂

  15. Σαν Χανιωτισα που ειμαι νομιζω οτι πρεπει να το κερδισω για να βγαλω τις πιο ομορφες στιγμες του νησιου μου…..Κρητη σαγαπωωωωωω……καλη επιτυχια ♥♥♥♥♥♥♥♥

  16. Πολυ ωραιο δωρο αν και το καλυτερο δωρο ειδικα για μας που ζουμε στο εξωτερικο ειναι τα Χανιωτικα Νεα στην on line εκδοση. Σας ευχαριστουμε που μας ενημερωνετε.

  17. Συγχαρητήρια στα Χανιώτικα νέα για την βέλτιστη επιλογή για δώρο το κορυφαίο Sony Xperia Z! Το τέλειο καλοκαιρινό δώρο για αδιάβροχες και τέλειες φωτογραφίες. Καλή επιτυχία λοιπόν.

  18. Υπεροχο δωρο. Μπραβο στα χανιωτικα Νεα μας και παντα τετοια. Και ερωτω: να ερθω να το παρω η θα μου το στειλετε σπιτι? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

  19. Εύχομαι ο καινούργιος μηνάς να είναι πιο τυχερός από ολλους τους άλλους μήνες !!!καλή επιτυχία σε μένα και στον καθένα!

  20. Αν ο νικητής θα επιλεγεί με την μέθοδο “αμπέμπαμπλομ” νομίζω πως αρκούν τα σχόλια 😉 Ευχαριστούμε και σε καλή μεριά το κινητό στον νικητή.

  21. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ… ΤΟ ΚΙΝΗΤΟΥΛΙ ΜΟΥ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ ΛΕΜΕ… ΕΙΝΑΙ Κ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ 🙁 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!

  22. Ονειρεμενοοοο Δωροοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!
    Σας εύχομαι καλές διακοπές… ξεχωριστές…ξέγνοιαστες γεμάτες με όμορφες στιγμές !!!!!!!!!!!!!!

  23. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΑΝΙΑ 16/8 ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!

  24. εγώ πάλι έχω το πρώτο sony ericson xperia πού βγήκε εδώ και 6 χρονιά ,θέλω να ξαναπάρω sony(χωρις ερικσον πια-χαχαχα)αλλά άνεργη και……πού λεφτά;πάντως ευχομαι να το κερδίσει κάποιος που πραγματικά το χρειάζεται…νά στε καλά πάντως χρειάζοντε κατι τέτοια που και που ………

  25. Υπέροχο κινητό, όσο και η καμερά του, θα βγάζει απίστευτες φωτογραφίες . καλή τύχη σε όλους και να το χαίρεται αυτός που θα το κερδίσει.

  26. Ευχαριστούμε για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και φυσικά για το υπέροχο δώρο-ανταμοιβή!!!! Συνεχίστε την υπέροχη δουλεία σας.

  27. Ένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς. Τεχνολογία οθόνης JAPAN DISPLAY (κοινοπραξία της SONY – TOSHIBA – HITACHI)
    με τεχνολογία TRILUMINOS DISPLAY στα χρώματα και X-REALITY ενίσχυση εικόνας. Μαζί με ultra HD 20 megapixel ανάλυση φωτογραφίας με G lens φακό. Καλή επιτυχία σε όλους!!!

  28. Πολυ καλο που μπορουμε να διαβαζουμε ελευθερα τα χανιωτικα νεα απο ολο το κοσμο και να μαθενουμε τα νεα για τα χανια μας. ΠΧ Εγω γραφω τωρα απο ολανδια που εχω παει για διακοπες

  29. Μπράβο στην εφημεριδα για την υλη της και για τις πρωτοβουλιες τις.
    Όσο για το κινητο από τα καλύτερα της αγοράς, θα είναι οτι καλύτερο για τα γεννέθλια μου στις 12-08.

  30. Μπραβο για την ιδεα του διαγωνισμου,ωραιο και πρακτικο το δωρο,η καλυτερη επαρχιακη εφημεριδα της Ελλαδας!!Συνεχιστε ετσι παντα!!!

  31. ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΩΡΟ…
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ…

  32. συγγχαρητηρια στους διοργανωτες…….αυτο το κινητο απλα ειναι υπεροχα…τα σπαει λεμε….καλη επιλογη.:):):):):):):):):):)…μακαρι να ειμαι ο τυχερος.

  33. Λέτε φέτος που θα έρθω στα Χανιά να είμαι τυχερή και να το παραλάβω και από τα γραφεία σας? Μακάρι….Καλές διακοπές σε όλους!

  34. Απο κινητά δεν γνωρίζω αλλα τα Χανιώτικα Νέα και στην εντυπη μορφή πραγματικά ειναι οτι σοβαρότερο μέσο ενημέρωσης υπάρχη σημερα με ποικίλα θέματα , και μπραβο σας !!!!

  35. Μου αρέσει να κερδίσω για να πάρω το κινητό και να διαβαζω ελέυθερα τα χανιωτικα νεα απο οπου βρίσκομαι

    Τα χανιωτικα νεα ειναι μια απο τις καλύτερες τοπικες εφημερίδες

  36. Πολυ χρήσιμο δώρο και ακριβό για την αγορά του πόσο μάλλον για τις μέρες που διανύουμε πάντα τυχερός στον νικητή Καλο καλοκαίρι Χανιωτικα Νεα και σε όλους

  37. Το i-phone μου χάλασε κι όλο restart μου κάνει
    και αν δε φτιάξει σύντομα, το μήνα δεν τον βγάνει
    γι΄ αυτό και στην κλήρωση θα θελα να κερδίσω
    τα Νέα τα Χανιώτικα θερμά ν΄ευχαριστήσω!!

  38. Καλό μας υπόλοιπο καλοκαιριού και πάντα μακάρι θα μας ευχόμουν ευχάριστα νέα μέσα από την πολύ καλή σελίδα σας !!! Καλή μου τύχη, πάνω που η λατρεμένη μου γατούλα έσπασε το κινητούλι μου που είχα πάρει πριν 2 μήνες με επιδότηση και είχα καταφέρει να μπω και εγώ στον κόσμο της τεχνολογίας !!!

  39. Το κινητό μου είναι τόσο παλιό όσο και η …εφεύρεσή του!
    Θα ήθελα μια σύγχρονη συσκευή, πόσο μάλλον αυτό το αριστούργημα!
    Εύχομαι στον νικητή να ακούει πάντα καλές ειδήσεις και να φωτογραφίζει την πανέμορφη Ελλάδα μας και ειδικά την πατρίδα Κρήτη….

  40. Η μεγαλύτερη μου αγάπη είναι η φωτογραφία και το μόνο που θέλω ειναι να απαθανατιζω στιγμες,ομορφες με φιλους,με χρώματα,με αγαπημένα μου πρόσωπα και μουσικούς!!Ομως για να τα κάνεις όλα αυτα χρειάζεται και το κατάλληλο κινητό!Θα ηταν το ιδανικό δωρο για τις διακοπές μου… 😉 Μακάρι να είμαι η τυχερή για να ζήσω μια ξεχωριστή εμπειρία 🙂 !!!!!Ευχαριστούμε πολύ!!!!

  41. Συγχαρητήρια στην υπέροχη εφημερίδα μας, Χανιώτικα Νέα, για την προσφορά της στο αναγνωστικό της κοινό και τις εκπλήξεις της!

  42. Συγχαρητήρια στην υπέροχη εφημερίδα μας, Χανιώτικα Νέα, για την προσφορά της στο αναγνωστικό της κοινό και τις…εκπλήξεις της!

  43. Τώρα που το παλιό μου κινητό αρχίζει τα κάνει “κόλπα” θα ήταν ιδανικό να κερδίσω το Xperia.
    Μετά ίσως να έρθω να βγάλω φωτογραφίες τα Χανιά που έχω να τα επισκεφτώ χρόνια!

  44. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας χαρίζετε!Τέλειο κινητό με εξελιγμένα χαρακτηριστικά!! Καλή επιτυχία σε όλους!

  45. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ
    ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΡΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ
    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

  46. πρωτα καλη επιτυχια σε ολους ενα ωραιο καλοκαιρινο δωρο μετα την λυπητερη που εστειλε το υπουργειο οικονομικων γιατι καποιος πρεπει να προσφερει και χαρα ……..

  47. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΥΦΛΟ….ΣΥΣΤΗΜΑ…ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!!ΤΕΛΕΙΑ.ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Κ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

  48. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  49. Στην εποχή της κρίσης που ζούμε χρειάζονται τέτοιες ευκαιρίες που μπορούν να φέρουν ένα χαμόγελο σε κάποιον άνθρωπο.. καλή επιτυχία σε όλους.!!!

  50. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ…ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΧΑΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ…!

  51. θα ήθελα πολύ αυτό το κινητό είναι ένα από τα αγαπημένα μου…. Μακάρι να το κερδίσω….. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…. Συγχαρητήρια στον δημιουργό αυτού του διαγωνισμού

  52. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας και τα καλά σας λόγια. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα