Μουσείο Τυπογραφείας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

15ο Trial 4×4

Η βροχή φέρνει χαρά στους... τετρακίνητους

25Αν αναζητείται κάποιον που χάρηκε ιδιαίτερα με τη βροχή των τελευταίων ημερών θα τον βρείτε σίγουρα ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο 15o ΤRIAL 4×4 (1o για το 2017) που διοργανώνεται την Κυριακή στο Πλατάνι του Δήμου Χανίων (7ο χλμ. Χανίων – Ρεθύμνου) στις 10 το πρωί.
H διοργάνωση ανήκει στη Λέσχη Χανώιν 4×4 και ο αγώνας θα γίνει  σε διαμορφωμένη πίστα από φυσικά και τεχνητά εμπόδια το θέαμα και ο ανταγωνισμός θα κόβουν την ανάσα, ιδιαίτερα τώρα που η βροχή αφήνει πίσω της πολύ… λάσπη.
Οι ειδικές για κάθε κατηγορία θα είναι 3 αυξανόμενης δυσκολίας . Προβλέπεται μεγάλος ανταγωνισμός στις πρώτες κατηγορίες όπου άφησαν «ανοικτούς» λογαριασμούς στον περσινό αγώνα του είδους αυτού.
Οι αλλαγές στους κανονισμούς θα επιτρέψουν σε πολλούς να δοκιμάσουν τα τετρακίνητα οχήματα τους σε διαδρομές δεξιοτεχνίας εκτός δρόμου.  Φέτος όπως και πέρσι και μόνο για τους αγώνες TRIAL ισχύει η ημερήσια license για όλες τις κατηγορίες που θα εκδίδεται ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΙΝ τον αγώνα με κόστος 10€ .
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ημέρα του αγώνα αγώνα στη γραμματεία μέχρι τις 10:00 το πρωί.
Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη γιορτή του τετρακίνητου μηχανοκίνητου αθλητισμού η είσοδος είναι στα 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά είναι δωρεάν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.