Μουσείο Τυπογραφείας

130 νέοι πτυχιούχοι από το Πολυτεχνείο Κρήτης (φωτ.)

Η απονομή πτυχίων σε 130 φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.
Σε μία γεμάτη αίθουσα την έναρξη της τελετής Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού κήρυξε ο Πρύτανης του Π.Κ. Ευάγγελος Διαμαντόπουλος που την χαρακτήρισε
ως μέρα χαράς. “Είναι μία πολύ σημαντική μέρα διότι οι απόφοιτοι του Πολυτεχνείου θα απλωθούν σε όλη την Ελλάδα και στον κόσμο και ευελπιστούμε ότι θα έχουν μία πολύ καλή επαγγελματική σταδιοδρομία. Θα ήθελα να τους πω να μην φοβηθούν τίποτε, αφού οι βάσεις που έχουν πάρει είναι πολύ καλές”
Μάλιστα για πρώτη φορά στην αρχή της εκδήλωσης παλιοί απόφοιτοι του Π.Κ. οι οποίοι αναφέρθηκαν σε ολιγόλεπτα βιντεάκια στην καριέρα που κάνουν σήμερα και πως το Ιδρυμα επηρέασε τη ζωή αλλά και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Επίσης πρώτη φορά φέτος σε ακαδημαϊκή περίοδο υπήρξαν 3 και όχι 2 τελετές απονομής λόγω του μεγάλου αριθμού των πτυχιούχων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.