Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σερφαρίσματα

Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων
Αρμόδιο για την κατασκευή, συντήρηση και εκμετάλλευση λιμενικών υποδομών στον Νομό Χανίων είναι το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων. Στη δικαιοδοσία του εντάσσονται περί τους 25 λιμένες και λιμενίσκους, μεταξύ των οποίων τα λιμάνια της Σούδας, του Καβονησίου Κισάμου, της Παλαιόχωρας, της Χώρας Σφακίων, κ.λπ..
Το Λιμενικό Ταμείο του Νομού διαθέτει και ιστοσελίδα με ανακοινώσεις αλλά και πλούσιες πληροφορίες για τα λιμάνια του Νομού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.ltnx.gr/

Κόμβος “Οδυσσέας”
Κείμενα και πληροφορίες για το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων (http://odysseus.culture.gr/h/1/gh151.jsp?obj_id=16001), όπως και για τα άλλα μουσεία, μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και για ό,τι άλλο διαθέτει ο ελληνικός πολιτισμός, περιλαμβάνονται στον ψηφιακό κόμβο του υπουργείου Πολιτισμού “Οδυσσέας”. Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, «ο Κόμβος “Οδυσσέας” αποτελεί πύλη του Ελληνικού Πολιτισμού στο Διαδίκτυο» και υλοποιείται με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κοινωνία της Πληροφορίας” του Γ´ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
Η ιστοσελίδα είναι http://odysseus.culture.gr/index_gr.html

i-ΚΤΕΟ Κρήτης
Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Κρήτης το οποίο διαθέτει καταστήματα στο Ακρωτήρι και το Ηράκλειο, βρίσκεται και στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει σχετικές πληροφορίες, βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.kteokritis.gr/
Serfarismata.blogspot.com


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα