Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συμπλοκή με νεκρό 19χρονο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ »
Οι καβγάδες μεταξύ νεαρών Βρετανών, μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και ξέφρενο χορό, δεν είναι σπάνιο σκηνικό στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο. Η χθεσινή, όμως, συμπλοκή, μεταξύ 30 ατόμων, ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ενας 19χρονος Βρετανός, ο οποίος χθες θα επέστρεφε στην πατρίδα του, έχασε τη ζωή του τραυματισμένος με μαχαίρι από συμπατριώτη του.  
Μόλις 19 χρονών ήταν το θύμα και ίδιας ηλικίας ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη άμεσα από την Αστυνομία.
Μέχρι χθες αργά το απόγευμα είχαν συλληφθεί, για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή, άλλα 17 άτομα, υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ αναζητούνταν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.
Ηταν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, «συνεπλάκησαν σε υπαίθριο χώρο τα 30 περίπου άτομα, όλοι υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο συλληφθείς έπληξε με μαχαίρι τον 19χρονο ομοεθνή του στη θωρακική χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να καταλήξει λίγο αργότερα, κατά τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο 19χρονος συλληφθείς ως ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού».
Οπως έγινε γνωστό, η παρέα του νεαρού θύματος, Matthews Burton, διασκέδαζε σε μπαρ στην παραλιακή των Μαλίων, όταν λίγο αργότερα, έφτασε στο σημείο και η παρέα του φερόμενου ως δράστη.
Οι δύο παρέες λογομάχησαν και βγήκαν έξω από το μπαρ για να λύσουν τις? διαφορές τους με τον χειρότερο τρόπο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η φονική μαχαιριά προήλθε από ένα κουζινομάχαιρο και ότι η Αστυνομία βρήκε κι άλλο ένα μαχαίρι στο σημείο του εγκλήματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην εξιχνίαση της υπόθεσης βοήθησαν κάμερες ασφαλείας, ενώ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του 19χρονου συλληφθέντος οι αστυνομικοί βρήκαν τα ματωμένα του ρούχα και παπούτσια καθώς και το διαβατήριό του. Ο 19χρονος δεν ήταν στο δωμάτιο, αλλά συνελήφθη να περιπλανιέται στα Μάλια. Στους αστυνομικούς ψιθύρισε ότι η παρέα του θύματος τους προκάλεσε?
Οι 17 συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
Την ίδια ώρα, συνεχίζουν τα Μάλια να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός κυρίως για νεαρούς Βρετανούς που επιζητούν στις διακοπές τους την απόλυτη απελευθέρωση. Νέα παιδιά οι περισσότεροι, οι οποίοι περνάνε τις ημέρες τους στη θάλασσα και τις νύχτες τους στα μπαρ και κλαμπ της παραλιακής, όπου χορεύουν μέχρι το πρωί δυνατή ηλεκτρονική και άλλη μουσική. Γνωρίζονται, απελευθερώνονται, πίνουνε, ερωτεύονται, ενίοτε συγκρούονται?
Κάποιοι ανανεώνουν κάθε χρόνο το ραντεβού τους στα Μάλια, τα οποία αποτελούν τον ´παράδεισό τους´. Εναν παράδεισο που χθες μετατράπηκε σε θάνατο για τον άτυχο 19χρονο. Στο Διαδίκτυο έχουν δημιουργήσει κανάλια και ιστοσελίδες για την περιοχή αυτή. Μάλιστα, ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Malia Tv που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://maliatv.blogspot.gr/. Οπως και το ανάλογο κανάλι στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/MaliaTV
Μια επίσκεψη σ? αυτούς τους ιστοτόπους που είναι γεμάτοι με σχετικά βίντεο, αποκαλύπτει τον τρόπο διασκέδασης των νέων Βρετανών στα νυχτερινά Μάλια.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα