Μουσείο Τυπογραφείας

Σερφ@ρίσματα


Γλωσσίτσες
Οι “Γλωσσίτσες”, το γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι, έχουν το δικό τους ιστολόγιο στον παγκόσμιο ιστό. Το μπλογκ glossitses.wordpress.com δεν περιορίζεται στα του μαγαζιού. Αποτελεί ένα παράθυρο στον κόσμο της λογοτεχνίας, της φωτογραφίας, της κοινωνίας. Με καλογραμμένα κείμενα, άλλα πικάντικα, άλλα πολιτιστικά, άλλα κοινωνικά και με πολύ χιούμορ, η περιήγηση είναι πράγματι ευχάριστη!

Ελαιουργείον
To “Ελαιουργείον – Εργοστάσιο Τέχνης” στο Δρομόνερο, κοντά στις Βουκολιές, είναι σημαντικός χώρος πολιτισμού του Νομού Χανίων. Από τη μέρα μετατροπής του σε χώρο Τέχνης, έχει διοργανώσει σημαντικές εκθέσεις και εκδηλώσεις και η δραστηριότητά του συνεχίζεται με γοργό ρυθμό έως και σήμερα. Η ιστοσελίδα του συγκεκριμένου χώρου βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.olivepress.eu/.

Παλαιόχωρα
Με πληροφορίες, φωτογραφίες αλλά και ζωντανή εικόνα, ο ιστότοπος για την Παλαιόχωρα βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.palaiochora.com/.
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί ακόμη να ενημερωθεί για την ιστορία της περιοχής αλλά και για τις παραλίες στις οποίες μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του.

Serfarismata.blogspot.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.