Μουσείο Τυπογραφείας

Σερφ@ρίσματα


Ποδηλάτρεις
Τον δικό της χώρο στον παγκόσμιο ιστό έχει η χανιώικη συλλογικότητα: “Ποδηλάτρεις”. Μέσα από την ιστοσελίδα τους παρέχουν νέα και πληροφορίες για τους φίλους του ποδηλάτου, για ποδηλατοπορείες που διοργανώνουν, για το παιγνίδι τους “Φεγγάρι στη Ρόδα”, για τις συνελεύσεις τους και για άλλα πολλά. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: http://www.podilatreis.gr/joomla/

Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων
Με πληροφορίες για την ιστορία και τις δραστηριότητές του αλλά και με τηλέφωνα μελών του, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων διαθέτει τον δικό του ιστότοπο. Ο επισκέπτης μπορεί, επίσης, να ενημερωθεί για εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων αλλά και για ειδήσεις σχετικές με νομικά θέματα.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: http://www.dsch.gr/

Ιατρικός Σύλλογος
Αρθρα για ιατρικά θέματα, ανακοινώσεις, επιστολές, αλλά και ειδική ενότητα για τα εφημερεύοντα φαρμακεία περιλαμβάνει ο ιστότοπος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων. Επίσης αναφέρει ονόματα και τηλέφωνο των γιατρών – μελών του σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι:
http://www.ischanion.gr/

Serfarismata.blogspot.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.