Στιγμιότυπα

19 χρόνια “Συναγωγή”
8 Ιουνίου 2013 11:10 πμ - Σχολιάστε


Τον 19ο χρόνο λειτουργίας της κλείνει φέτος τον Ιούνιο η ´Συναγωγή´, που άνοιξε τις πύλες της στις 23 Μαΐου για το καλοκαίρι του 2013.
Οπως σημειώνει η εκπρόσωπος του καταστήματος, Μαρ. Μανωλαράκη, «σ’ ένα διατηρητέο κτήριο του 13ου αιώνα και στην Εβραϊκή συνοικία της παλιάς πόλης των Χανίων, η ´Συναγωγή´ open air coctail bar συνδυάζει τα χρώματα, τα αρώματα, τις γεύσεις και τους ήχους του καλοκαιριού σ’ ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που σε παραπέμπει στην εποχή των ιπποτών. Και φέτος πρώτο μέλημά μας είναι η σταθερή ποιότητα στα ποτά και στις μουσικές επιλογές που αναλαμβάνουν μέσα στην εβδομάδα οι DJ Dennis από την Αθήνα, ο Δημήτρης Κανακάκης μ’ ένα φοβερό come back, ο Θοδωρής Ζουριδάκης και ο Νίκος Μοτάκης ως σταθερές αξίες και ο ´δικός μας´ Αλέξης Κουβαριτάκης από τα χρόνια του ´ΚΑΝΑΛΙΟΥ´ με groovy διαθέσεις. Δοκιμάστε το μοναδικό Mojito φράουλα, το Apple Martini και το Daquiri Mango ακόμα πιο φτηνά 8.30 – 10.30 καθημερινά έχοντας 25% έκπτωση για όλο το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.