Μουσείο Τυπογραφείας

Σερφαρίσματα


“Ταξίδι” σε ομορφιές των Χανίων
Στις ομορφιές των Χανίων μας ταξιδεύουν διάφορα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής. Ενα από αυτά, του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, πραγματικά απολαυστικό, βρίσκεται στο Youtube και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=Efe6YxVbHXI

Αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης”
Το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων έχει τον δικό του χώρο στον παγκόσμιο ιστό. Ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί στην αγγλική γλώσσα για την ιστορία αλλά και τις δυνατότητες του αεροδρομίου.
Η διεύθυνση είναι http://www.chania-airport.com/

“Τα Μαθηματικά είναι το Πρόσχημα”
Μια ενδιαφέρουσα “Λέσχη ανάγνωσης μαθηματικής λογοτεχνίας” με την ονομασία: “Τα Μαθηματικά είναι το Πρόσχημα” δημιουργήθηκε στο Γυμνάσιο Σούδας από τον εκπαιδευτικό Γιάννη Παπόγλου. και οι δραστηριότητές της ανεβαίνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://blogs.sch.gr/jpapoglou/
Σκοπός του ιστότοπου είναι η διαρκής ενημέρωση των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονεών και κάθε ενδιαφερομένου για τα νέα της λέσχης.
Αξίζει η επίσκεψη!

Serfarismata.blogspot.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.