Μουσείο Τυπογραφείας

“12 Γυναίκες”

DSCN6904Το 4ο βιβλίο του Κώστα Χαρδαβέλλα “12 Γυναίκες” αλλά και πρώτο που έγραψε μαζί με το γιο του Κωνσταντίνο, παρουσιάστηκε χθες βράδυ στο ιστορικό καφέ “Κήπος” σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το βιβλιοπωλείο “Koukoubook” και οι εκδόσεις “Ωκεανός”.
Oπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, πρωταγωνιστής του βιβλίου είναι  ένας δημοσιογράφος πολύ μεγάλος και σημαντικός που ταλαιπωρεί 12 γυναίκες με τις οποίες είχε ερωτικές σχέσεις.
«Πιστεύω ότι είναι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι ότι πρέπει, για να το διαβάσουν οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Οι γυναίκες για να δουν πως μπορούν να πέσουν μερικές φορές θύματα κάποιων αντρών ενώ οι άντρες για να μάθουν να συμπεριφέρονται καλύτερα στις γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.
Για το βιβλίο μίλησαν η δημοσιογράφος Βίκυ Παπαδογιαννάκη και η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια Γωγώ Καλληδονάκη.
Οπως επεσήμανε η Β. Παπαδογιαννάκη: «Ο Βάνιας Βενιέρης που είναι ο πρωταγωνιστής του βιβλίου είναι ο άντρας που δεν θα ήθελαν πιθανότατα να συναντήσουν οι περισσότερες γυναίκες. Συμβαίνει όμως και σε κάθε περίπτωση είναι μία πρόκληση να γνωρίσουμε τον πανίσχυρο, επιτυχημένο, διαπλεκόμενο αυτό δημοσιογράφο-εραστή μέσα από 12 γυναίκες που αποκαλύπτουν τις ιστορίες τους και τη σχέση τους με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο».
Από την πλευρά της η Γ. Καλληδονάκη σημείωσε: «Ουσιαστικά οι πορείες που παρουσιάζονται στο βιβλίο θα πρέπει να λειτουργήσουν ως αφύπνιση για τις γυναίκες, να μας ανοίξουν τα μάτια και το μυαλό για να προσέχουμε. Και ενδεχομένως θα έπρεπε να υπάρξει και μία συνέχεια και το επόμενο βιβλίο του Κ. Χαρδαβέλλα να μιλάει για… 12 άντρες!».

Maria Orfanoudaki

1 σχολιο

  • [Τον εικονιζόμενο] ~ ~ ~ Απάντηση

    …..υπέρμαχο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ρατσισμού, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν διώκεται ποινικά, δεν θέλουμε ούτε να τον βλέπουμε μπροστά μας, ούτε σε φωτογραφίες. Ας προσέχει άλλη φορά τα λόγια του και όταν θέλει να κρίνει το ποιόν ή τις ικανότητες ενός συγκεκριμένου προσώπου, να μην χρησιμοποιεί την επαγελματική ιδιότητα αυτού ως κριτήριο. Τον είχαμε σε υπόληψη αλλά πλέον μας είναι εντελώς αδιάφορος. Και αυτός και τα βιβλία του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.