Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δρόμος υγείας για γυναίκες

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζουν ο Δήμος Χανίων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας αύριο και ώρα 4:30μ.μ., με τη διοργάνωση δρόμου υγείας 2 χλμ. για γυναίκες όλων των ηλικιών, στο Αλσος των Αγίων Αποστόλων.
Κάλεσμα προς όλες τις γυναίκες για συμμετοχή στον δρόμο υγείας απηύθυνε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού Δημήτρης Λειψάκης, τονίζοντας ότι «αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μία διαφορετική εκδήλωση, αφιερωμένη στις γυναίκες, αυτή τη φορά στο Αλσος των Αγίων Αποστόλων. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη διοργάνωση στην περιοχή, μετά τη μεταβίβαση της κυριότητας του ακινήτου των Αγίων Αποστόλων στον Δήμο Χανίων», πρόσθεσε ο κ. Λειψάκης.
Από την πλευρά του ο προϊστάμενος του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, Σαράντος Βόλτσης, επεσήμανε ότι «ο Δήμος Χανίων, ως θεσμός που είναι κοντά στον πολίτη, στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια καλλιέργειας και ανάπτυξης του αθλητισμού και ανύψωσης του αθλητικού ιδεώδους, πιστεύοντας ότι η ανάπτυξη του αθλητισμού αποτελεί ένα μέτρο σύγκρισης για το επίπεδο του πολιτισμού μίας κοινωνίας και αποτελεί μία θετική διέξοδο ιδιαίτερα για τη νεολαία μας.
Εννοιες και αξίες, όπως η άμιλλα, η αθλητική αγωγή και η διαμόρφωση αθλητικού πνεύματος, πρέπει να αποκτήσουν ξανά το πραγματικό τους νόημα μέσα στη σύγχρονη πραγματικότητα, δεδομένου ότι ο άνθρωπος σήμερα ζει στην απομόνωση, τη μοναξιά και τον περιορισμό της φυσικής του κίνησης και δραστηριότητας σε χώρους περιορισμένους», κατέληξε ο κ. Βόλτσης.
Εκ μέρους του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, η κα Ρία Γρηγοράκη, σημείωσε ότι η εν λόγω εκδήλωση «αποτελεί μία υπενθύμιση – αφιέρωση – ανταμοιβή προς όλες τις γυναίκες για την προσφορά τους», προσθέτοντας ότι «κάθε γυναίκα είναι καλό να αφιερώνει χρόνο για να αθλείται, για υγεία και ψυχική ηρεμία».
Τέλος, ο κ. Μιχάλης Παπαδάκης, επίσης από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας, παρότρυνε τις γυναίκες να συμμετέχουν στη διοργάνωση, σημειώνοντας ότι θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα