Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μία φάση ήταν αρκετή…

Αυτή άνηκε στον Ατρόμητο, ο οποίος χάρη στο γκολ από τον Μπρίτο επιβλήθηκε με 1-0 του Πλατανιά, που παρότι δεν υστέρησε του αντιπάλου του, αν όχι ήταν καλύτερος, έχασε ένα παιχνίδι εντελώς άδοξα… Η χανιώτικη ομάδα έτσι εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με τον κλοιό να σφίγγει επικίνδυνα καθώς στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια, έχει πετύχει μόλις μία νίκη.

Αντί 0-0, με πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια
Ο Πλατανιάς είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και σε δύο φάσεις στο α’ ημίχρονο πλησίασε το γκολ. Η πρώτη σημειώθηκε στο 9ο λεπτό με ένα σουτ από τον Αναστασάκο που κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ιτάνζ, για ν’ ακολουθήσει στο 13’ ένα ακόμα σουτ από τον Ναζλίδη αυτή τη φορά, το οποίο εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου. Κι εκεί που διαφαινόταν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια, μία στημένη φάση στο 37’ έμελλε να κρίνει το ματς, με τον Επστάιν να εκτελεί φάουλ, τον Κηπουρό να αδυνατεί -παρά την έξοδό του- να απομακρύνει και τον Μπρίτο να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα…

Χλωμό το β’ ημίχρονο
Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς παρότι δεν είχε τις φάσεις για να ανατρέψει το 1-0, ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το γκολ δεν ήρθε γιατί δεν υπήρξαν οι κλασικές ευκαιρίες για να το σημειώσει. Ακόμα και αυτές δε που υπήρξαν εκ μέρους της Χανιώτικης ομάδας, δεν ήταν τόσο απειλητικές για την εστία του Ιτάνζ (σουτ Ναζλίδη σε κόρνερ στο 46’ και σουτ Αναστασάκου άουτ στο 65’). Σε γενικές γραμμές ήταν ένα… χλωμό β’ ημίχρονο, με τον Πλατανιά να μην καταφέρνει να αξιοποιήσει ότι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (67´ Καραγκούνης), Επστάιν (87´ Νάστος), Σουμπίνιο (65´ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Δέντσας, Τετέ, Μιρτσέτα (76´ Γκονζάλες), Μαραγκουδάκης (60´ Ονιέμα), Ναζλίδης, Αναστασάκος (77´ Κουρτεσιώτης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 35´ Ιγκλέσιας, 45´ Σουμπίνιο, 62´ Σκόνδρας, 78´ Πίτου Γκαρσία, 81´ Φυτανίδης.

Αναστασιάδης: «Εχουμε πάρα πολλά προβλήματα…»
Ο Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε πολύ πικραμένος στη συνέντευξη Τύπου και ίσως δικαιολογημένα αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε αυτό το παιχνίδι για τον Πλατανιά.
«Ήταν ένα πάρα πολύ κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Εμείς δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα στημένο γνωρίζοντας ότι η μεγάλη δυνατότητα του αντιπάλου είναι αυτή. Τα κατορθώσαμε όσο μπορούσαμε να έχουμε τον Ατρόμητο μακριά από τα γκολπόστ μας. Δυστυχώς, ένα στημένο και έγινε το γκολ και χάσαμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Αναστασιάδη, για να συνεχίσει: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δεν χάνονται αυτά τα παιχνίδια για μένα. Αλλά, έτσι θέλει η Παναγιά κι έτσι γίνεται. Η προσπάθεια των παιδιών είναι καταπληκτική. Δεν ήταν καλύτερος από μας ο Ατρόμητος. Μπορώ να πω ότι ήμασταν εμείς καλύτεροι. Αλλά, θέλουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά για να κάνουμε 2-3 πραγματάκια παραπάνω. Και αυτό κάνουμε. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Θέλω να συγχαρώ τον Ατρόμητο για την πορεία του και για το αποτέλεσμα που πήρε. Δεν αλλάζει τίποτα, ο νικητής είναι αυτός. Και να δώσω συγχαρητήρια στο Νίκο Αναστόπουλο, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια».

Πώς σχολιάζετε την πρώτη εμφάνιση του Τσιντί Ονιέμα;
«Δεν μπορώ να τον κρίνω γιατί φορούσε… βατραχοπέδιλα! Από την αρχή είπα ότι το γήπεδο έχει πρόβλημα και έπρεπε να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές συγκεκριμένες τάπες. Το παλληκάρι δεν το κατάλαβε… Δεν είχε άλλα παπούτσια και είχαμε πρόβλημα. Το είδατε… Πριν πάει στη μπάλα γλιστρούσε. Δεν μπορώ να τον κρίνω. Περιμένω όμως πολλά απ’ αυτόν».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα