Μουσείο Τυπογραφείας

Εκοψε την πίτα του το “Χανιά Vespa Club”

Παρουσία μελών και δεκάδων φίλων το “Χανιά Vespa Κλαμπ”  πραγματοποίησε χθες το πρωί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Η μάζωξη αυτή άνοιξε τον “χορό” του δραστήριου και νεοσύστατου Κλαμπ για το 2013. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11π.μ. με ένα café-party στο Coffee House, εκεί όπου με φόντο τα θρυλικά Βεσπάκια, απόλαυσαν τον καφέ τους ενώ στα πηγαδάκια που στήθηκαν, το θέμα που κυριάρχισε δεν ήταν άλλο από τις “επίσημες αγαπημένες τους”, δηλαδή τις Βέσπες… Στη συνέχεια η κοπή της πίτας ανέδειξε και τον τυχερό που του “έπεσε” το φλουρί, ο οποίος κέρδισε ένα… κουτί ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τα χρήματα που είχε μέσα το κουτί, χρήματα που προήλθαν από τις… ευγενικές προσφορές των παρευρισκομένων. Μιλώντας στα “Χ.Ν.” η “ψυχή” του Κλαμπ, Άννα Φραδελάκη υπογράμμισε ότι «το  “Χανιά Vespa Κλαμπ” αν και βρίσκεται μόλις στον δεύτερο χρόνο της ζωής του, απαριθμεί 150 μέλη μαζί με τις συμβίες τους!
Μέσα στο 2013 έχουμε προγραμματίσει πολλές… Βεσποβόλτες αλλά και εκδηλώσεις, εθελοντικού αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η κα Φραδελάκη σημείωσε ακόμα ότι «τον Μάρτη υπάρχει ένα διήμερο event το οποίο θα διαφημιστεί τόσο από τον έντυπο όσο και ηλεκτρονικό Τύπο, με σκοπό να προσελκύσουμε φίλους της Βέσπας και εκτός Κρήτης, ώστε να βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο στη διαφήμιση και προβολή του τόπου μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.