Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

2+1 καινούργιοι για Α.Ο.Χ.

Ο Α.Ο.Χ. υποβάλλεται σε αγώνα δρόμου έτσι ώστε να μπορεί να έχει στη διάθεσή του μεθαύριο εκτός από τα γνωστά τρία νέα πρόσωπα (Παπαζούδης, Γύπαρης, Ζαντριάς) και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Ενας εξ αυτών, οι πληροφορίες ανέφεραν χθες ότι θα βρίσκεται στα Χανιά σήμερα αλλά διαφαίνεται ότι η μάχη με το χρόνο θα είναι άνιση για να καταφέρει να προλάβει η ομάδα να του εκδώσει δελτίο. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι η μεταγραφή κλείνει αίσια για τον Α.Ο. Χανιά και αναφερόμαστε στον τερματοφύλακα Νίκο Σταυριανό, επιτυχία που πιστώνεται το σωματείο διότι εξελίχθηκε σε μία υπόθεση πάρα πολύ δύσκολη.
Λογικά, αν όλα πάνε καλά, ο Τσατσαρής που προπονήθηκε τις δύο προηγούμενες μέρες με τον Α.Ο.Χ., θα είναι σε θέση να παίξει μεθαύριο. Πρόκειται για ´μικρό´ (29/10/92) που αγωνίζεται σαν στόπερ και αμυντικός χαφ και η ομάδα στην οποία βρισκόταν πριν, ήταν ο Φωστήρας. Πέρσι είχε περάσει από τη Γλυφάδα, άρα από εκεί ´γνωρίζεται´ με τον Σεροπιάν που ήταν εκείνος που αποφάσισε για τον ερχομό του παιδιού στα Χανιά ενώ στα 17-18 του ήταν στην Ηλιούπολη, επί Β’ Εθνικής.
Εν τω μεταξύ ο ΑΟΧ φαίνεται να παλεύει τη μεταγραφή του 23χρονου Σεραφείμ Μωυσίδη που φεύγει από την Αναγέννηση Επανομής. Και αυτός ο παίκτης έχει συνεργαστεί με τον Σεροπιάν στον Βύζαντα Μεγάρων, στον οποίο έπαιξε για 2 χρόνια. Ο Μωυσίδης είναι οργανωτής, με έφεση στο σκοράρισμα και θα πρόκειται για μία πολύ καλή μεταγραφή, αν καταφέρει να τη φέρει σε πέρας ο ΑΟΧ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα