Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Εξετάσεις για δίπλωμα οδικού μεταφορέα

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων γνωστοποιείται στους ενδιαφερόμενους ότι προκηρύσσονται γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικού Μεταφορέα Επιβατών ή Εμπορευμάτων της περιόδου Σεπτεμβρίου 2012. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στις 28 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή στην αίθουσα των σημάτων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Χανίων, στην οδό Νεροκούρου 30. Η ώρα έναρξης των εξετάσεων είναι 9 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων για κάθε κατηγορία (Εθνικές, Διεθνείς) είναι δύο ώρες.  Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν :
Α.  Όσοι υποψήφιοι έχουν συμπεριληφθεί στις καταστάσεις που έχουν κατατεθεί από τις οικείες ΣΕΚΑΜ  στην Υπηρεσία μας.
Β.  Όσοι είναι κάτοχοι πτυχίων ή διπλωμάτων Ανώτατων ή Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας ή ισότιμων σχολών του εξωτερικού και υποβάλλουν αίτηση στην Υπηρεσία μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή, ημερομηνία υποβολής των οριστικών καταστάσεων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.