Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκινάει το απόγευμα ο ΑΟΧ

Ο ΑΟΧ πέρασε από μεγάλες φουρτούνες πάλι φέτος αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα θα καταθέσει σήμερα στη Μοναχή Ελιά τον πρώτο της παλμό για τη νέα περίοδο, ξεκινώντας έστω και με μία μικρή καθυστέρηση, την προετοιμασία της. Ένα ενδιαφέρον ερώτημα βέβαια, είναι ποιοι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το παρών σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 6, καθότι παραμένει αδιευκρίνιστο την παρούσα φάση, πόσοι απ’ όλους όσοι ´δένονται´ με συμβόλαιο, υπολογίζονται πράγματι.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτή του Πάντου, ο οποίος παρότι αναφέρεται στην ΕΠΑΕ ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα, στην ουσία έχει αποχωρήσει από τα μέσα της περασμένης σαιζόν… Απών θα είναι σίγουρα ο Στυλιανάκης που είχε ένα τροχαίο  ατύχημα πριν από λίγες μέρες και δεν είναι σε θέση να βρίσκεται σήμερα στη Μ. Ελιά ενώ άγνωστο είναι αν θα υπολογίζονται από τον Διακάκη οι Ράπτης, Καλπάκης, Βαρουξάκης και Φάμπιο.

Τουλάχιστον με τους δικούς μας υπολογισμούς λοιπόν, παρόντες θα είναι 23 ποδοσφαιριστές, τρεις από τους οποίους είναι καινούργιοι, ο Ψαράκης, ο Μποτωνάκης και ο Ψυχουντάκης. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, πρόκειται για τους Χωραφάκη, Μαρκαντωνάκη, Πυθαρούλη, Καλπάκη, Τάντση, Παπαδάκη, Φάμπιο, Σάμπα, Βαρουξάκη, Μποχώνη, Τζανάκη, Βουρβαχάκη, Καμπλιώνη, Σάμπα, Βαρουξάκη, Ταταράκη, Κατάκη, Σταθινάκη, Μπρατσιάνι και Λιονάκη. Βέβαια από όλους αυτούς, έχει ανακοινωθεί από την ομάδα ότι συνεχίζουν επτά, που πρόκειται για τους Πυθαρούλη, Τάντση,

Μποχώνη, Τζανάκη, Βουρβαχάκη, Καμπλιώνη και Μπρατσιάνι…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα