Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόεδρος ο Λαγομιτζής

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά ολοκλήρωσε την πρώτη του συνεδρίαση, με τα προγνωστικά να επιβεβαιώνονται και τον Νίκο Λαγομιτζή να αναλαμβάνει πρόεδρος του 7μελούς Συμβουλίου. Πρόκειται για μία εξέλιξη, εν πολλοίς αναμενόμενη καθώς από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει ότι ο 38χρονος δικηγόρος, που υπερασπίστηκε φέτος την ομάδα σε αρκετές περιπτώσεις στα αθλητικά δικαστήρια, ήταν ο επικρατέστερος για τη συγκεκριμένη θέση.
Το πολύ σημαντικό πόστο του διευθύνοντος συμβούλου, αναλαμβάνει ο Νεκτάριος Μαλαμαδάκης ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Ντερμανάκης. Οσον αφορά τα υπόλοιπα 4 άτομα (Σταύρος Δρικάκης, Τάσος Κακατσάκης, Στάθης Ρουκουτάκης, Μιχάλης Τσουρουνάκης) αναλαμβάνουν τον γενικότερο ρόλο του μέλους…
Η χθεσινοβραδινή συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, στην οποία συμμετείχε ο Τάκης Διακάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε μία γενικότερη συζήτηση με τη διοίκηση για την εικόνα που θ´ αποκτήσει το ρόστερ. Απ´ όσα προκύπτουν, ο ΑΟΧ θα διατηρήσει το μοντέλο που τον χαρακτηρίζει από την προηγούμενη περίοδο είτε γιατί τα οικονομικά του είναι περιορισμένα είτε γιατί η εποχή είναι η κατάλληλη για να υποστηρίξει έναν τέτοιο στόχο, ενώ θα στηριχθεί σε Χανιώτες ποδοσφαιριστές και σε γενικότερη κλίμακα, Κρητικούς.
Για τις άλλες θέσεις στο τεχνικό τιμ, δεν υπήρξε πληροφόρηση όμως διαφαίνεται ότι ο Τόλης Λεκίδης και ο Κώστας Βερναδάκης θα δουλέψουν δίπλα στον Διακάκη και τη νέα περίοδο, με την είδηση που προκύπτει, να είναι ότι υπεύθυνος γιατρός αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ταβουλάρης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα