Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ενοπλη ληστεία σε φρουταρία

Του έβαλαν το όπλο στο κεφάλι και του πήραν 2.700 ευρώ που είχε στην τσέπη του για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του! Θύμα ένας 60χρονος ιδιοκτήτης φρουταρίας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο ληστές τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.
«Ανοίξαμε το κατάστημα στις 6.15 το πρωί με τον γιο μου, ο οποίος  έβαλε κάποια πράγματα στο αυτοκίνητο και έφυγε για δουλειά. Γύρω στις 7 παρά 10 και ενώ ήμουν στο ταμείο βλέπω και σταματάει μια μηχανή απέξω, μικρού κυβισμού, αλλά δεν φαινόταν ολόκληρη γιατί καλυπτόταν το μεγαλύτερο μέρος της από το ψυγείο. Κατεβαίνουν δύο άτομα φορώντας κράνος, ο ένας κάθεται στην πόρτα και ο άλλος μπαίνει μέσα. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από αυτούς τους πελάτες που εργάζονται σε οικοδομές και έρχονται για να πάρουν καφέ κ.λπ. όμως το ότι φορούσαν κράνη ακόμα και όταν κατέβηκαν από τη μηχανή άρχισε να με ανησυχεί», αφηγείται ο επαγγελματίας, κ. Θεόδωρος Κουδουκίδης.
Μπαίνοντας μέσα στη φρουταρία – μίνι μάρκετ «ο ένας εξ αυτών βγάζει ένα πιστόλι, μου το βάζει στο κεφάλι και μου λέει ´μην μιλάς θα σε κουμπουριάσω, φέρε τα λεφτά´. Εγώ έτυχε για κακή τύχη να είχα κάποια χρήματα στην τσέπη του πουκαμίσου μου για να πληρώσω κάποιες υποχρεώσεις, δεν είχα χρήματα ούτε στο ταμείο ούτε στις τσέπες του παντελονιού. Τους είπα ότι δεν είχα τίποτα, αλλά είδαν ότι στο τσεπάκι φούσκωνε και μου λένε ´δώστα´. Τα δίνω και έπειτα μου ζητά να ανοίξω την ταμειακή. Δεν είχα τίποτα. ´Πάρτα να φύγουμε, πάρτα να φύγουμε´ του έλεγε ο άλλος που ήταν στην πόρτα. Σηκώθηκαν και έφυγαν. Μου πήραν 2.700 ευρώ».
Μετά από λίγο έφτασε και η Αστυνομία, η οποία και διεξήγαγε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Σοκαρισμένος ο κ. Κουδουκίδης επεσήμανε ότι πρώτα φορά στα χρόνια που έχει το κατάστημα του συνέβη τόσο σοβαρό περιστατικό.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα