Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ

Μουσική βραδιά

Με ξεχωριστή μουσική παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια του ελληνικού Κινηματογράφου πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη στις 9 το βράδυ στο Μανωλιόπουλο, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.
Ο γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανωλιόπουλου κ. Μιχάλης Κατσανεβάκης μιλώντας στο πλαίσιο χθεσινής συνέντευξης Τύπου σημείωσε: «Θα ακούσουμε τραγούδια ελληνικά γραμμένα από τους μεγαλύτερους συνθέτες, οι μελωδίες των Θεοδωράκη, Πλέσσα, Σπανού και αξιόλογων συνθετών θα μας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές. Σε εποχές που όλοι μας έχουμε νοσταλγήσει. Σας προσκαλούμε λοιπόν αυτήν την καλοκαιρινή βραδιά να γυρίσουμε τη μηχανή του χρόνου και να σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί αξέχαστες επιτυχίες του ελληνικού Κινηματογράφου. Ξεχνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή κοινωνία, ελάτε να ονειρευτούμε, να συγκινηθούμε και να τραγουδήσουμε».
«Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε να ακούσουμε όλοι αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού Κινηματογράφου», ανέφερε ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα Πολιτισμού κ. Νίκος Δασκαλάκης.
Θα εμφανιστούν οι καλλιτέχνες Μαρία Κλεινάκη σοπράνο στο τραγούδι, Γιώργος Φραντζεσκάκης κιθάρα – τραγούδι, Γιάννης Γιαννακάκης πλήκτρα, Σουχουρτζίδης Ιάκωβος μπουζούκι. Η είσοδος θα είναι 7 ευρώ και θα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του χωριού.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παράλληλα, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού θα πραγματοποιηθούν 4 θεατρικές παραστάσεις με το ´Πανελλήνιο Μεταναστευτικό Θέατρο´ του Δημήτρη Καλογεράκη στην παράσταση ´Δον Καμίλο´. Συγκεκριμένα η πρώτη παράσταση θα είναι σήμερα και ώρα 9.15 μ.μ. στο Πατελάρι, η επόμενη στις 5 Αυγούστου στον Αγ. Αντώνιο Κολυμπαρίου, η τρίτη στις 8 Αυγούστου στο Δημ. Σχολείο Αλικιανού και η τέταρτη στον Ταυρωνίτη στις 19 Αυγούστου.

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.