Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μουσική βραδιά

Με ξεχωριστή μουσική παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια του ελληνικού Κινηματογράφου πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη στις 9 το βράδυ στο Μανωλιόπουλο, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.
Ο γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανωλιόπουλου κ. Μιχάλης Κατσανεβάκης μιλώντας στο πλαίσιο χθεσινής συνέντευξης Τύπου σημείωσε: «Θα ακούσουμε τραγούδια ελληνικά γραμμένα από τους μεγαλύτερους συνθέτες, οι μελωδίες των Θεοδωράκη, Πλέσσα, Σπανού και αξιόλογων συνθετών θα μας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές. Σε εποχές που όλοι μας έχουμε νοσταλγήσει. Σας προσκαλούμε λοιπόν αυτήν την καλοκαιρινή βραδιά να γυρίσουμε τη μηχανή του χρόνου και να σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί αξέχαστες επιτυχίες του ελληνικού Κινηματογράφου. Ξεχνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή κοινωνία, ελάτε να ονειρευτούμε, να συγκινηθούμε και να τραγουδήσουμε».
«Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε να ακούσουμε όλοι αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού Κινηματογράφου», ανέφερε ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα Πολιτισμού κ. Νίκος Δασκαλάκης.
Θα εμφανιστούν οι καλλιτέχνες Μαρία Κλεινάκη σοπράνο στο τραγούδι, Γιώργος Φραντζεσκάκης κιθάρα – τραγούδι, Γιάννης Γιαννακάκης πλήκτρα, Σουχουρτζίδης Ιάκωβος μπουζούκι. Η είσοδος θα είναι 7 ευρώ και θα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του χωριού.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παράλληλα, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού θα πραγματοποιηθούν 4 θεατρικές παραστάσεις με το ´Πανελλήνιο Μεταναστευτικό Θέατρο´ του Δημήτρη Καλογεράκη στην παράσταση ´Δον Καμίλο´. Συγκεκριμένα η πρώτη παράσταση θα είναι σήμερα και ώρα 9.15 μ.μ. στο Πατελάρι, η επόμενη στις 5 Αυγούστου στον Αγ. Αντώνιο Κολυμπαρίου, η τρίτη στις 8 Αυγούστου στο Δημ. Σχολείο Αλικιανού και η τέταρτη στον Ταυρωνίτη στις 19 Αυγούστου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα