Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To παρελθόν συναντά το μέλλον…

Το γεγονός της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης για τον Α.Ο. Χανιά σε επίπεδο Β’ Εθνικής θα εορταστεί με τον τρόπο που αρμόζει στην περίσταση… Ετσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι την παραμονή του αγώνα με το Φωκικό, το Σάββατο δηλαδή, θα υπάρξει γιορτή, χωρίς να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες, η οποία θα έχει ως σύνδεση το παρελθόν, τότε που ο Α.Ο. Χανιά ήταν ξανά στη Β’ Εθνική, με το παρόν, όπου βρίσκεται εκ νέου και γιατί όχι, το μέλλον… Μην παραλείπεται πως για διάφορους λόγους μιας και οι διεργασίες σε όλα τα επίπεδα ήταν έντονες στη διάρκεια του καλοκαιριού, η ομάδα δεν γιόρτασε, δεν εκδήλωσε τη χαρά της για το γεγονός ότι επιστρέφει στο (υψηλό) ποδοσφαιρικό προσκήνιο της χώρας. Ετσι, θα το κάνει πράξη, έξυπνο σαν ιδέα για να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός ανήμερα του αγώνα, την παραμονή, με μία γιορτή στην οποία παρόντες θα είναι οι φίλοι της ομάδας και όχι μόνο…
Περισσότερες λεπτομέρειες και πιθανώς το ακριβές πλάνο της εκδήλωσης που προετοιμάζει και θα πραγματοποιήσει ο Α.Ο. Χανιά, να δοθούν σήμερα στη δημοσιότητα. Να σημειωθεί πάντως πως είναι γενικώς πυρετώδεις οι προετοιμασίες σε επίπεδο διοικήσεως για το πρώτο, επίσημο παιχνίδι της χρονιάς σε ένα γήπεδο στο οποίο επισφραγίζεται η επιστροφή του ΑΟΧ μετά από ένα χρόνο.

Από 1 ευρώ τα εισιτήρια με Φωκικό!
Με τιμές εισιτηρίων 1, 2, 5 και 10 ευρώ εγκαινιάζει ο Α.Ο. Χανιά το γεγονός της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στα Περιβόλια, ορίζοντας τιμές που αν μη τι άλλο είναι προσιτές έτσι ώστε το γήπεδο να συγκεντρώσει ει δυνατόν τον περισσότερο κόσμο την Κυριακή… Αίσθηση για το αν τυχόν θα μπορούσε να δημιουργηθεί μία αρκετά μεγάλη προσέλευση θεατών δεν μπορεί να γίνει με απόλυτη σιγουριά, παρόλ’ αυτά σημειώνεται πως ο αντίπαλος (Φωκικός) δεν είναι εμπορικό όνομα. Από την άλλη είναι το πρώτο παιχνίδι για τον ΑΟΧ στα Χανιά επί Φούτμπολ Λιγκ πλέον και με την ομάδα να έχει παρουσιάσει ένα πολύ πειστικό δείγμα γραφής έως τώρα στους τρεις αγώνες που έδωσε εκτός έδρας…
Η διάθεση ξεκίνησε από χθες και, λογικά, εισιτήρια θα υπάρχουν ακόμα και τη μέρα του αγώνα. Η προπώληση γίνεται αυστηρά από τα νέα γραφεία του ΑΟΧ, στην οδό Κυδωνίας 124.
Οι τιμές των 10 ευρώ αφορούν τις θύρες 1 και 2 ενώ των 5 και των 2 ευρώ είναι για την 3. Κατά την ανακοίνωση του ΑΟΧ θα ισχύσουν στρατιωτικές και φοιτητικές κάρτες (για τα εισιτήρια των 2 ευρώ) και μαθητικές, η τιμή των οποίων θα είναι 1 ευρώ.

Ξανά Κυριακή, στις 4 μ.μ.
» Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση ο αγώνας με Φωκικό
Το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος για τον ΑΟΧ θα έχει ίδια μέρα (Κυριακή) και ώρα (4 μ.μ.) διεξαγωγής όπως και το πρώτο στα Ψαχνά, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕ TV. Ενδεχομένως για πολλούς να είναι ασήμαντο αυτό το γεγονός, αλλά υπενθυμίζεται πως πέραν του πλαφόν των εσόδων από τα τηλεοπτικά προς όλες τις ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ, έξτρα χρήματα δίνονται και για κάθε, εντός ή εκτός, μετάδοση των αγώνων τους…
Λογικά, αυτή τη φορά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής θα γίνει γνωστό νωρίτερα της Παρασκευής, καθότι την περασμένη εβδομάδα ανήμερα του πρώτου αγώνα μεταξύ Βύζαντα και Πανηλειακού, ανακοινώθηκε πώς θα κυλήσει η πρεμιέρα. Σίγουρα το πρόγραμμα θα ανοίξει μεθαύριο το ματς Φωστήρας – Αχαρναϊκός που θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα με απευθείας μετάδοση από τον ΟΤΕ TV. Το δε συνδρομητικό θα μεταδίδει όπως όλα δείχνουν, δύο ματς κάθε αγωνιστική, επομένως ένα από όσα θα γίνουν λογικά τη Δευτέρα, θα έχει κάλυψη.

Ατομικό χθες για Πότσι, αλλά και Βαλλιάνο

Το ενδεχόμενο ο Πότσι να βρίσκεται στη διάθεση του Σεροπιάν την Κυριακή δυσκολεύει, καθώς χθες, πρώτη μέρα προπόνησης της ομάδας μετά τον αγώνα στα Ψαχνά, ακολούθησε ατομικό. Η εξέλιξη κρίνεται βέβαια σαν φυσιολογική όταν ο Αργεντινός υπενθυμίζεται πως έγινε αλλαγή αναγκαστικά στο 20ο λεπτό και κρίθηκε αδύνατο να συνεχίσει.
Ετσι, το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα δείξει σήμερα… Η πιθανότητα να αγωνιστεί δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί αλλά για την ώρα δεν μπορεί να γίνει ασφαλής κρίση. Να σημειωθεί πως τραυματίας είναι και ο Βαλλιάνος, που ενοχλείται στη γάμπα και επίσης πραγματοποίησε χθες ατομικό. Ο Βαλλιάνος δεν είχε παίξει στα Ψαχνά και πολύ πιθανώς να μην παίξει ούτε με το Φωκικό.
Η προπόνηση σήμερα είναι προγραμματισμένη για την ίδια ώρα, δηλαδή στις 16:30.
Η επίσημη ενημέρωση από τον ΑΟΧ: «Μετά το ρεπό της Δευτέρας ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Φωκικό με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Ο Φαμπρίτσιο Πότσι που αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών ακολούθησε θεραπεία ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασίλης Βαλλιάνος που αισθάνθηκε ενοχλήσεις».

Πονάει ο Μοράλ
Η πρώτη μέρα μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό έδειξε ότι ο Μοράλ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το επόμενο πλέον παιχνίδι, άρα υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει και τον Εργοτέλη. Υπενθυμίζεται επίσης ότι έχει λείψει και με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω διαστρέμματος. Ο Ισπανός διαμαρτύρεται ότι πονάει στον δικέφαλο κι έτσι και χθες ακολούθησε ατομικό. Δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί η συμμετοχή του, αλλά δεν εκφράζεται από την άλλη και η σιγουριά πως είναι έτοιμος να βάλει τα πόδια του στη φωτιά.
Επομένως, με τα δεδομένα αυτής της στιγμής, τα προβλήματα είναι ο Μοράλ, η συμμετοχή του οποίου “παίζεται” και ο Θέρρα, που μπορεί πλέον να θεωρείται μόνιμη απουσία, τουλάχιστον για τους επόμενους έναν με δύο μήνες. Λογικά ο Ουζουνίδης εύχεται να μην υπάρξει κάποιο άλλο, απρόοπτο πρόβλημα έως το Σάββατο, μέρα που είναι προγραμματισμένο το ματς στο Παγκρήτιο…
Σήμερα προπόνηση θα υπάρξει στις 5 μ.μ. στο Μάλεμε.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα