Μουσείο Τυπογραφείας

Προστασία παραδοσιακών οικισμών

Σειρά εκδηλώσεων, με θέμα την προστασία και την ανάδειξη των παραδοσιακών οικισμών πραγματοποιούν η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς, σε συνεργασία με τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. του Δήμου Χανίων, το Τ.Ε.Ε. – Τμήμα Δ. Κρήτης και τον Σ.Α.Δ.Α.Σ. – Π.Ε.Α. – Τμήμα Χανίων, στα Χανιά, από σήμερα έως τις 19 Οκτωβρίου.
Σήμερα, στις 8 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης με θέμα “Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού: 40 χρόνια προσφοράς” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου με ομιλίες των Κ. και Λ. Καρρά, Ιδρυτών της Ελληνικής Εταιρείας. Η έκθεση θα διαρκέσει από σήμερα ως το Σάββατο 19/10 (Ωρες λειτουργίας: 8.30 π.μ. – 2.30 μ.μ. και 6 – 10 μ.μ.).
Κεντρική εκδήλωση θα αποτελέσει η ημερίδα με θέμα “Προστασία Παραδοσιακών Οικισμών και Σύγχρονος Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός” αύριο, στο Κ.Α.Μ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.